Легенда на Юнайтед определи Фред за най-добрия играч на тима през сезона


Легенда на Юнайтед определи Фред за най-добрия играч на тима през сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1439 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел посочи изненадващи играч на тима, който е най-добър през този сезон според нео. Според големия вратар от близкото минало, най-впечатляващо през сезона е представянето на халфа Фред. Той обяви това при въпрос в Туитър.

През този сезон няколко играчи на Юнайтед имат правото да претендират за наградата най-добър в своя отбор. Маркъс Рашфорд е голмайстор на "дяволите", новите Хари Магуайър, Арън Уан-Бисака и Бруно Фернандеш се представят чудесно, както и Скот Мактоминей. Но Шмайхел смята, че приза заслужава бразилецът, който премина на "Олд Трафорд" през лятото на 2018 година от Шахтьор.

Фред показа себе си в добра светлина едва през настоящия сезон и за това помогна дългата контузия на звездата в средната линия Пол Погба. През сезона дотук 27-годишният бразилец изигра 39 мача за Юнайтед във всички турнири, в които вкара 2 гола и даде 4 асистенции. Шмайхел защитаваше вратата на английския гранд в периода 1991-1999 година. А за кой момент в кариерата си най-много съжалява легендата на "червените дяволи" Пол Скоулс вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички