Братът на звезда на Юнайтед: Заслужавате да играете в Лигата на конференциите догодина! (СНИМКА)


Братът на звезда на Юнайтед: Заслужавате да играете в Лигата на конференциите догодина! (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1450 0

Братът на футболиста на Манчестър Юнайтед - Джеси Лингард, бе доста краен в социалните мрежи, след като вчера (02.05) не бе даден шанс на англичанина да се сбогува с публиката след последния мач на тима за сезона на "Олд Трафорд".

Лингард бе оставен на скамейката при победата с 3:0 над Брентфрод, което никак не се хареса на неговия брат.

"20 години кръв, пот и сълзи. 4 трофея, 3 гола във финали и без последно "сбогом". Определено заслужавате да играете в Лигата на конференциите", сподели Луи в своя Instagram профил.

"Да нападаш играчите си за тяхното отпразнуване на гол, докато продаваш клуба на Суперлигата? Окей. Клубът се ръководи от хора, които не знаят елементарни неща за играта. Не се показа никаква класа днес. Довиждане и нека Бог ви благослови"

"Ти беше там откакто бе на 9 години и дори не получи нужното изпращане... Ние те обичаме и се гордеем с теб", допълни братът на Лингард.

Неманя Матич, Единсон Кавани и Хуан Мата също се очаква да си тръгнат от Манчестър, но на тях им бе дадено игрово време срещу Брентфорд. Дори Фил Джоунс се появи в игра в последните 15 минути на двубоя, но Лингард така и не видя игрово време.

Договорът на английския национал изтича това лято и той ще трябва да си търси нов клуб, след като категорично заяви, че не иска да преподписва с "червените дяволи".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Рангник след края на мача с Брентфорд?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички