Реал Мадрид си връща Роналдо още през лятото?


Реал Мадрид си връща Роналдо още през лятото?
Снимка: GettyImages

6409 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да се завърне в Реал Мадрид още това лято, твърди Daily Mirror. Звездата се завърна в английския гранд миналото лято, но може да стане излишен в тима скоро.

Както е известно, след края на сезона "червените дяволи" ще бъдат водени от наставника на Аякс Ерик тен Хаг. Още след обявяването на новината тръгнаха слухове, че 37-годишният Роналдо не попада в плановете на нидерландеца.

Дори обаче Тен Хаг да не пожелае раздяла с португалеца, самият играч може да поиска да си тръгне. Юнайтед провали сезона си и ще го завърши без трофей, но вероятно и извън местата, даващи право на участие в Шампионска лига.

Реал се надява да се възползва от ситуацията и да си върне звездата. Новите шампиони на Испания са готови да гарантират на Роналдо да играе редовно през следващия сезон и възможности да се борят за трофеи.

Както е известно, Кристиано Роналдо прекара 9 сезона в испанския гранд (2009-2018 г.), след което премина в Ювентус. През настоящия сезон в Манчестър Юнайтед той реализира 23 гола, от които 17 са във Висшата лига. А ето какво каза Ралф Рангник за бъдещето на звездата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички