Бившият нападател на Ливърпул Дирк Каут се готви за боксов мач през есента


Бившият нападател на Ливърпул Дирк Каут се готви за боксов мач през есента
Снимка: Getty Images/Guliver

1147 0

Легендата на нидерландския футбол Дирк Каут ще сложи боксовите ръкавици през октомври. Бившият футболист на Ливърпул и Фейенорд сложи край на кариерата си през 2018 година и изглежда е готов да се впусне в боксово приключение.

41-годишният бивш футболист ще излезе за пръв път на ринга тази есен, където ще се срещне с друга знаменитост, която ще стане ясна по-късно през годината, информира нидерландската медия Algemmen Dagblad.

"Като бивш футболист да се състезавам ми е в кръвта. Със сигурност съм забравил какво е да излезеш пред хиляди и да усетиш адреналина, но скоро ще си го припомня", заяви бившият футболист пред нидерландска радиостанция.

"Това определено ще бъде нещо ново за мен. Очаквам с нетърпение да изляза на ринга. Тренирам усърдно и съм готов за предизвикателството".

Много футболисти като Кристиано Роналдо, Пол Погба Карим Бензема и Фернандо Торес са слагали боксовите ръкавици и са споделяли в социалните мрежи свои тренировки.

В момента Дирк Каут работи като анализатор за холандски спортен канал. Той прекара периода от 2007 до 2010 година, защитавайки цветовете на Ливърпул и е сребърен медалист от Мондиал 2010 с Нидерландия, а името му завинаги ще се помни от феновете на Фейенорд.

Ето как звезда на Ливърпул коментира преговорите за нов договор между него и клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички