Бивш нападател на Ливърпул: Манчестър Сити ще стане шампион


Бивш нападател на Ливърпул: Манчестър Сити ще стане шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

1879 0

Бившият нападател на Ливърпул и Манчестър Сити Крейг Белами коментира свирепата битка за титлата в Англия. Според уелсеца "небесно-сините" остават фаворити за първото място във Висшата лига, като смята, че мърсисайдци няма да удържат преднината си в класирането.

Белами смята, че е много важно по какъв начин Ливърпул ще реагира на първата си загуба, когато тя настъпи: "Въпросът е как те ще отговорят, това са ключовите моменти. Спомням си как изгубихме титлата със Селтик в последния ден. Имайки този опит, по-късно, когато бях в Кардиф в Чемпиъншип, повтарях "успокойте се, нека спечелим следващия мач и да не мислим за това срещу кого ще играем след три седмици."

"Не вярвам, че Ливърпул могат да завършат без загуба, те ще паднат в един или два мача, а моето лично мнение е, че Ман Сити ще спечели титлата. Те притежават мениджър, който е сериен победител и с голям опит зад гърба си. Със 7 точки, които трябва да се компенсират, особено в периода около Коледа - напълно е възможно. Не отписвайте Сити все още", добави Белами.

Същевременно в дискусията с Белами пред "Sky Sports" взе участие и Тим Шърууд, който посочи коя би била най-голямата грешка на мърсисайдци, а мнозина привърженици на "червените" искат точно това. Какво каза Шърууд - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички