Гуардиола призна: Има два отбора, които са по-добри от нас


Гуардиола призна: Има два отбора, които са по-добри от нас
Снимка: Getty Images/Guliver

2575 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола бе критичен към играта на своя отбор след загубата от Лестър и призна, че има два отбора, които са по-добри от "небесно-сините" в момента - Ливърпул и Тотнъм, които понастоящем заемат съответно първо и второ място в шампионата.

"Истината е, че има два или три отбора, които са по-добри от нас в момента. Те (Ливърпул и Тотнъм) го заслужават. Те печелят мачовете си, ние не го правим - логично е разликата в точките да се увеличава. През миналия сезон бяхме изключително постоянни в изявите си, а през този сезон това са Ливърпул и Тотнъм", сподели Гуардиола.

"Приключваме първата част от сезона с две загуби, но е важно да подчертаем, че имаме достатъчно спечелени точки, за да спечелим титлата", добави още Гуардиола, подчертавайки силната форма на конкурентите на "гражданите" в шампионата.

ОТБОРЪТ, КОЙТО ОТНОВО СЕ ПРЕВРЪЩА В ХЕГЕМОН НА ОСТРОВА

Междувременно испанският специалист разкри какво се е подобрило в играта на "небесно-сините" от миналия сезон, когато тимът вдигна трофея в Англия. Вижте какво каза Гуардиола в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички