Клоп разкри за какво трябва да внимава неговият отбор срещу Арсенал


Клоп разкри за какво трябва да внимава неговият отбор срещу Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1607 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели преди важния сблъсък с Арсенал, че мърсисайдци трябва да внимават изключително много за контраатаките на "топчиите". Немският наставник смята, че опонентът им разполага с една от най-силните атаки на Острова и не трябва да бъдат подценявани.

 

“Арсенал се намира в добра форма. Отборът е страхотен, имат и фантастичен треньор и ни очаква много труден и сложен мач, който няма да прилича по нищо на този с Нюкасъл от миналия кръг. Ако им позволим да организират контраатаки както се случи срещу Нюкасъл, то едва ли ще имаме шансове за победа.
Арсенал е много силен в този елемент на играта и ние трябва да покажем подобрение. Дотук събрахме 51 точки, което невероятно. Нямаме и загуба през сезона досега, но предстои много работа. Още от самия старт изграждахме основата си за втората част от сезона, която сега трябва пази Продължаваме да правим нещата както досега и сме напълно съсредоточени върху мача с Арсенал, за да излечем максимума”

"Арсенал се намира в добра форма. Отборът е страхотен, имат и фантастичен треньор и ни очаква много труден и сложен мач, който няма да прилича по нищо на този с Нюкасъл от миналия кръг. Ако им позволим да организират контраатаки, както се случи срещу Нюкасъл, то едва ли ще имаме шансове за победа", смята Клоп.

"Арсенал е много силен в този елемент на играта и ние трябва да покажем подобрение. До момента събрахме 51 точки, което е невероятно. Нямаме и загуба през сезона досега, но предстои много работа", добави германецът.

"Още от самия старт изграждахме основата си за втората част от сезона, която сега трябва да браним. Продължаваме да правим нещата както досега и сме напълно съсредоточени върху мача с Арсенал, за да излечем максимума", завърши селекционерът на Ливърпул.

Междувременно Юрген Клоп остава скептичен към преднината на тима в първенството спрямо преследвачите. Какво каза Клоп - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички