Клоп за преднината в първенството: Това не означава нищо, какво са 6 точки?


Клоп за преднината в първенството: Това не означава нищо, какво са 6 точки?
Снимка: Guliver/GettyImages

1458 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е на мнение, че разликата в точките между "червените" и техните преследвачи в първенството не би трябвало да ги успокоява. Немският специалист смята, че шест точки разлика на практика са нищо и много бързо могат да бъдат стопени. 

"Това не означава нищо. Важно е колко точки имаме ние, не другите, защото колко са шест точки? Тепърва предстои да играем срещу тях, всички те са силни. Първата част от сезона приключи, а втората започва след три дни срещу Арсенал. Сезонът е труден, но за момента е добър за нас. Просто трябва да продължим по този начин", сподели Клоп.

Наставникът на мърсисайдци коментира и победата над Нюкасъл: "Не бяхме на 100% щастливи на почивката, трябваше да редуцираме контраатаките на Нюкасъл и да коригираме формацията на игра. Имахме голям късмет да получим дузпа веднага след началото на второто полувреме и след това се получи един наистина хубав ден за Ливърпул."

Междувременно ръководството на Ливърпул ще се опита да привлече един от голмайсторите в Бундеслигата, като "червените" са готови да заплатят 100 млн. евро. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички