Шампион във Висшата лига: Ще е грешка, ако Ливърпул привлече нов играч


Шампион във Висшата лига: Ще е грешка, ако Ливърпул привлече нов играч
Снимка: Guliver/Getty Images

1632 0

Бившият играч и мениджър на Тотнъм Тим Шърууд е на мнение, че би било грешка, ако Ливърпул привлече нов играч през зимата. Според него това крие опасност, която може да доведе до хаос в съблекалнята на отбора.

"Грешно е да се мисли, че Ливърпул трябва да привлече нови играчи. По този начин рискуваш да промениш цялата атмосфера в съблекалнята на отбора. Те са в такава ситуация и аз лично не бих взел нов играч", сподели Шърууд пред "Sky Sports".

Шърууд, който вдигна трофея на Англия с отбора на Блекбърн, даде пример с Нюкасъл от 1996 година: "Нюкасъл сториха това с Фаустино Асприля и беше трагедия. Всички знаем колко добър играч бе той, Асприля почти изцяло смени динамиката, по който играеше отбора, но това не свърши работа. Ако нямаш проблем, не се опитвай да коригираш нищо."

"В момента съставът (на Ливърпул) е достатъчно силен, ако се предпазят от контузии, ще продължат борбата до самия край", завърши Шърууд. Бившият наставник на Астън Вила смята, че мърсисайдци са способни да спечелят титлата изцяло в този си вид.

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри за какво трябва да внимава неговият отбор в дербито с Арсенал. Вижте какво каза немският специалист в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички