Бивш мениджър на Челси секна ентусиазма на "сините" фенове за новия на "Стамфорд Бридж"


Бивш мениджър на Челси секна ентусиазма на "сините" фенове за новия на "Стамфорд Бридж"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1925 0

 

Бившият временен наставник на Челси Рафаел Бенитес не закъсня и почти веднага коментира решението на лондончани да привлече Калиду Кулибали. Според испанският специалист бранителят може да бъде твърде спокоен на моменти, което да го накара да загуби фокус.

Припомняме, че Бенитес работеше заедно с Кулибали в периода, в който беше наставник на Наполи и навярно познава силните и слабите страни на защитника доста добре. Ето какво заяви специалистът пред "Metro".

"Калиду трябва да подобри своя фокус над играта. Той има навика да играе прекалено спокойно, а това отлично знаем, че понякога пречи на терена. С Наполи той бе един от най-добрите защитници в Италия и имаше голям принос за израстването на отбора", заяви Бенитес.

"С интерес ще следя какво ще направи във Висшата лига. Той ми напомня на Антонио Рюдигер - висок, физически силен и може да играе с двата крака. Ще мине време докато свикне с обстановката в Англия, но си спомням, че той винаги бе готов да научи нещо ново", добави испанецът.

Челси откри своя нов бранител. Сега остава да разберем дали той е точният човек за Томас Тухел и компания. Междувременно на една от трансферните цели на Челси няма да и бъде много лесно да премине на "Стамфорд Бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички