Появиха се опасения, че млада надежда на Челси може да свърши като Джеси Лингард


Появиха се опасения, че млада надежда на Челси може да свърши като Джеси Лингард
Снимка: Getty Images

1331 0

Във Великобритания започнаха с опасенията, че младия талант на Челси Конър Галахър може да изпадне в ситуацията, в която бе и бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Джеси Лингард.

Бившият играч на Кристъл Палас Дарън Амброуз смята, че Галахър трябва да отстоява своята позиция, да продължава да тренира, за да спечели изцяло доверието на Томас Тухел.

"Галахър трябва да продължи да се развива, той е страхотен. Стана ясно, че Тухел му е обещал да го пуска да играе - силно се надявам да е така. Ако обаче не спази обещанието си, бих посъветвал Конър да си намери нов клуб, където ще може да разгърне потенциала си, за да не свърши като Джеси Лингард например", категоричен бе бившият футболист.

Младият британец се завърна в Челси след престоя си под наем в Палас и мнозина очакват той да получи повече възможности на "Стамфорд Бридж". Въпреки това, като се имат предвид опциите, с които разполага наставникът на "сините" - Томас Тухел, той може да не получи същото игрово време, на което се радваше под ръководството на Патрик Виейра миналия сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво е казал Томас Тухел за Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички