"Това беше грешка" - Ромелу Лукаку призна очевидното


"Това беше грешка" - Ромелу Лукаку призна очевидното
Снимка: Getty Images

2956 0

29-годишният белгиец Ромелу Лукаку призна в прав текст, че напускането на Милано в посока Челси преди 1 година е било грешка.

Нападателят изигра два страхотни сезона с екипа на Интер (2019/20 и 2020/21), отбелязвайки 64 гола в 95 мача, но преди 12 месеца реши да се върне на Острова в сделка за 97.5 милиона паунда.

Сезон 2021/22 в английската Висша лига бе кошмарен за Лукаку - той се контузи на няколко пъти, а в един момент дори бе в открит конфликт със старши треньора Томас Тухел. В крайна сметка националът на Белгия отново се завърна при "нерадзурите", макар и под наем за една кампания (срещу 7 милиона паунда).

"Предстоящият сезон ще бъде най-голямото предизвикателство в моята кариера. Напуснах Интер и това беше грешка. Щастлив съм отново да облека тази фланелка. Отборът знае какво ни предстои - ще бъде тежък сезон, но трябва да продължим в същия дух", каза Лукаку по време на представянето на един от новите екипи на Интер.

"Докато бях в Англия осъзнах колко голямо име е Интер по целия свят. За това помагат и социалните мрежи. Милано е страхотен град и аз запазих апартамента си, когато отидох в Лондон, защото майка ми постоянно идваше тук, а и аз също исках един ден да се завърна", призна Ромелу Лукаку.

Вижте още: Антонио Конте е под пара - договори 21-годишен английски национал!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички