На Острова съветват Челси да разкара трима футболисти


На Острова съветват Челси да разкара трима футболисти
Снимка: Getty Images

1144 0

Челси представи своето ново попълнение Рахийм Стърлинг вчера (13.07). Бившият английски национал Гейбриел Агбонлахор обаче смята, че това няма да е достатъчно, ако "сините" искат да се борят за титлата. Той е на мнението, че лондончани моментално трябва да продадат трима футболисти и с парите от тях да намерят качествени заместници.

Въпросните футболисти са Тимо Вернер, Хаким Зиеш и Кристиан Пулишич. И тримата не успяха да впечатлят през изминалия сезон и отнесоха много критики от феновете на Челси. Ето какво заяви Агбонлахор пред "Football Insider":

"Челси се нуждае от повече опции в нападение. Вернер, Пулишич и Зиеш не са точните хора за отбора. Трябва и тримата да бъдат продадени незабавно. Стърлинг е страхотно ново попълнение, но отборът се нуждае от много повече, ако иска да стане шампион. В сегашния им вид не виждам как биха се изкачили по-нагоре в таблицата", заяви бившият нападател.

До броени часове се очаква тимът от "Стамфорд Бридж" да представи и защитника Калиду Кулибали. Има много време до края на летния трансферен прозорец и изглежда лондончани ще адресират ситуацията в предни позиции по-късно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Томас Тухел за Кристиано Роналдо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички