Тен Хаг връща при себе си стар познайник от периода си в Аякс


Тен Хаг връща при себе си стар познайник от периода си в Аякс
Снимка: Gulliver/GettyImages

1732 0

Манчестър Юнайтед възнамерява да направи опит да трансферира при себе си офанзивния футболист на Челси – Хаким Зиеш, пишат медиите на Острова.

29-годишният мароканец премина при лондончани от Аякс през 2020-а година и има 83 мача, в които е вкарал 14 гола и е подал за 10 други. През последния сезон Зиеш изигра 44 срещи за „сините“, в които вкара 8 пъти, но със сигурност е далеч от изискванията за игра при „сините“ до този момент.

Спекулациите около бъдещето на мароканеца не стихват, като Милан също има амбиции да се подсили с крилото. Лично мениджърът на „червените дяволи“ Ерик Тен Хаг е провел разговори с шефовете на клуба, които да опитат да вземат Зиеш, с който работеха заедно в клуба от Амстердам.

Той има Шампионска лига, Суперкупа на УЕФА и Световното клубно първенство по време на кариерата си в Челси, а също така спечели всичко, което може в Нидерландия.

Контрактът му с клуба от „Стамфорд Бридж“ е за още три години, след като парафира за пет години през лятото на 2020-а година. А колко милиона отказа Роналдо, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички