Бивш играч на Юнайтед към Санчо: Ако сър Алекс беше в клуба, с теб щеше да бъде свършено


Бивш играч на Юнайтед към Санчо: Ако сър Алекс беше в клуба, с теб щеше да бъде свършено
Снимка: Getty Images

4296 0

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед заяви, че крилото Джейдън Санчо никога нямаше повече да играе за клуба, ако беше си позволил да критикува мениджъра си по времето на сър Алекс Фъргюсън на "Олд Трафорд".

Преди дни настоящият треньор на "червените дяволи" - Ерик тен Хаг, обясни отсъствието на английския национал от неделния мач с Арсенал с лошата работа на играча на последните тренировки.

Малко след това 23-годишният футболист нарече думите на Тен Хаг "лъжа" и се оплака, че "отдавна е бил превърнат в изкупителна жертва".

Фостър, който игра за английския гранд от 2005 до 2010 година, заяви, че подобно неподчинение би било немислимо, когато сър Алекс бе начело на тима.

"Това е лудост, абсолютна лудост. Ако сър Алекс Фъргюсън беше треньор на Манчестър Юнайтед в този момент, той никога повече нямаше да види бял свят в Юнайтед. Той никога повече нямаше да играе за този клуб, нямаше да го пуснат на тренировъчната база. С теб щеше да бъде свършено, момче", каза Фостър за "The United Stand". Ето какво каза Санчо, за да разгневи Фостър, и не само. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички