"Аз съм изкупителна жертва от дълго време" - в Манчестър Юнайтед назря скандал след обвинение от Ерик тен Хаг


"Аз съм изкупителна жертва от дълго време" - в Манчестър Юнайтед назря скандал след обвинение от Ерик тен Хаг
Снимка: Getty Images

4270 0

Още е началото на сезона, но изглежда, че в Манчестър Юнайтед имат своите проблеми. След загубата от Арсенал с 1:3 в последния двубой от Висшата лига, коментар на Ерик Тен Хаг относно Джейдън Санчо сериозно повдигна напрежението около състава.

На въпрос защо играчът не е попаднал в групата за двубой мениджърът отговори: "Джейдън Санчо не е в групата? Нормално, всичко е въз основа на отношението му в тренировките, затова не бе в групата. Трябва да си на нужното ниво всеки ден в Манчестър Юнайтед", заяви Тен Хаг.

Санчо категорично отхвърли обвиненията на мениджъра

Отговор от бившия играч на Борусия Дортмунд обаче не закъсня, като категорично отхвърли казаното от неговия ментор. Моля, не вярвайте на всичко, което четете! Няма да позволя на хората да говорят неща, които са напълно неверни, бях напълно отдаден на тренировките тази седмица", каза 23-годишният футболист в социалните мрежи.

"Вярвам, че има други причини по този въпрос, в които няма да навлизам, аз съм изкупителна жертва от дълго време, което не е честно! Всичко, което искам да правя, е да играя футбол с усмивка на лицето си и да допринасям за моя отбор. Уважавам всички решения, взети от треньорския щаб, играя с фантастични играчи и съм благодарен за това. Знам, че всяка седмица е предизвикателство. Ще продължа да се боря за тази емблема, каквото и да стане!". По-рано пък стана ясно, че семейство Глейзър се взели категорично решение и нямат намерение да продават Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички