Потвърдено: Манчестър Юнайтед изгони Ерик Баи, той си намери нов клуб до България


Потвърдено: Манчестър Юнайтед изгони Ерик Баи, той си намери нов клуб до България
Снимка: Getty Images

3828 0

Дългогодишният защитник на Манчестър Юнайтед - Ерик Баи, се насочва към изхода на "Олд Трафорд". Централният бранител ще продължи кариерата си в съседна на България страна.

Сделката е факт

Ръководството на клуба е взели решение да прекрати договора на футболиста, от който оставаше още година.. Трансферният експерт Фабрицио Романо съобщава, че той вече е уредил следващата си дестинация. 

Котдивоарецът ще подсили редиците на Бешикташ. Турският гранд си е осигурил подписа на 29-годишния състезател, който парафира контракт с продължителност от 1 година.

Защитникът се присъединява към бившия играч на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн, Милот Рашица, Артур Муаку и Даниел Амарти в редиците на "черните орли".

Баи на "Олд Трафорд"

Котдивоарецът бива привлечен в Манчестър Юнайтед от Виляреал през 2016-а година за сумата от 30 милиона паунда. С екипа на английския колос изиграва 113 мача във всички турнири, записвайки 1 гол и 1 асистенция и печелейки по веднъж Лига Европа, Купата и Суперкупата на Англия.

Той обаче така и не съумява да регистрира повече от 11 мача като титуляр във Висшата лига в рамките на един сезон повече от веднъж. Освен това, в първия ешелон на английския футбол не е играл от зимата на 2021-ва година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички