"Роналдо беше прав, човекът е глупак": Журналистът на Кристиано с атака по Тен Хаг и Юнайтед


"Роналдо беше прав, човекът е глупак": Журналистът на Кристиано с атака по Тен Хаг и Юнайтед
Снимка: Getty Images

20088 0

Британският телевизионен журналист - Пиърс Морган се обърна към  мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг с "глупак", след като "червените дяволи" бяха победени с 0:2 от Тотнъм в събота (19 август).

"Роналдо беше прав"

Именно пред Пиърс Морган Кристиано Роналдо изля гнева си срещу Ерик тен Хаг в интервю в края на 2022 година, което автоматично сложи край на втория му период на "Олд Трафорд". Във вчерашния ден пък журналистът използва социалната мрежа "X", за да атакува нидерландския специалист.

"В един момент феновете на Юнайтед ще се събудят от колективната си заблудена кома и ще осъзнаят, че Роналдо е бил 100% прав за Тен Хаг. Човекът е глупак", написа Морган за своите 8.5 милиона последователи.

Самият Пиърс Морган пък е дългогодишен фен на Арсенал и е познат на обществеността със своите гневни тиради след загуби на любимия му клуб.

След доста "щастлива" победа с 1:0 в първата среща срещу Уулвс - Тотнъм успя да разнищи Юнайтед в 49-ата минута, преди автоголът на Лисандро Мартинес в 83-ата минута да оформи загубата на "дяволите" с 0:2 в Северен Лондон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пречка пред Юнайтед убива основно желание на Ерик тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички