Привържениците на Юнайтед обърнаха мнението си за скъпоплатения Санчо след мача с Арсенал (ВИДЕО)


Привържениците на Юнайтед обърнаха мнението си за скъпоплатения Санчо след мача с Арсенал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3865 0

Манчестър Юнайтед записа победа с 2:0 над Арсенал в мач, който бе част от предсезонната подготовка на двата гранда. Единствените попадения в срещата бяха дело на новия капитан на отбора Бруно Фернандеш, както и на Джейдън Санчо.

Резултатът бе открит след половин час игра от португалския полузащитник, а след по-малко от десет минути авансът на "червените дяволи" вече бе удвоен. При гола на английския национал той демонстрира впечатляваща скорост, с която се справи с цялата отбрана на "артилеристите".

За да има шанс да го стори на първо място обаче, Габриел допусна много груба грешка, като се размина с топката и допусна тя да отиде зад гърба му. След това за бразилския защитник (както и за съотборниците му) се оказа невъзможно да настигне съперника.

Това пък бе само един момент от двубоя, за който Санчо бе хвален от привържениците на "червените дяволи". Запалянковците останаха много доволни от видяното и вече нагласата към него е по-скоро позитивна, като отново има надежда да демонстрира това, което правеше в Борусия Дортмунд.

Можете да видите чрез компилацията от кадри от срещата по-долу в материала - най-доброто от Джейдън Санчо във въпросния сблъсък. Феновете останаха доволни и от новия капитан Бруно Фернандеш. Какво точно е казал Хари Магуайър на Фернандеш, когато му е предавал капитанската лента?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички