Наследникът на Тони Кроос: В Реал имат интересен план


Наследникът на Тони Кроос: В Реал имат интересен план
Снимка: Getty Images/Guliver

3206 0

Звездата в халфовата линия на Лестър Юри Тилеманс е попаднал в радара на Реал Мадрид. Договорът на футболиста изтича след края на следващия сезон, но вероятно мадридчани ще опитат всичко възможно да го привлекат това лято.

В лицето на Тилеманс Реал вижда перфектния лидер в полузащитата и наследник на Тони Кроос, твърди британското издание The Telegraph. Германецът, който се превърна в легенда на „белия балет“, все още не е влязъл в разговори с управата на отбора за удължаване на контракта си, който изтича също през лятото на 2023 година.

Освен Реал интерес към Тилеманс проявяват Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Наскоро стана ясно, че от мърсисайдци са готови да извадят близо 60 милиона за услугите на белгиеца. Навярно от “Сантиаго Бернабеу“ не се чувстват притеснени от подобна сума, имайки предвид финансовата възможност на клуба.

„Спекулациите около бъдещето не влияят на играта ми. Искам да продължа да давам всичко от себе си и да помагам на отбора за класиране възможно най-високо“, категоричен бе Тилеманс в пресконференция миналата седмица по време на лагера с белгийския национален отбор.

Откакто акостира при „лисиците“ през 2019, Тилеманс се превърна в един от най-добрите полузащитници във Висшата лига. Той отбеляза и попадението на финала на ФА Къп през изминалата кампания, с което донесе трофея в Западен Мидландс. Всички погледи ще бъдат вперени в него по време на сблъсъка по-късно днес срещу Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички