Ас на Манчестър Юнайтед негодува на скамейката и обмисля напускане през зимата


Ас на Манчестър Юнайтед негодува на скамейката и обмисля напускане през зимата
Снимка: GettyImages

7175 0

Крилото Антони Еланга обмисля бъдещето си в Манчестър Юнайтед на фона на спекулации, свързващи го с трансфер под наем в Евертън през януари следващата година, твърди журналистът Саймън Филипс.

Според британеца Еланга не е никак доволен от игровото време, което получава под ръководството на Ерик тен Хаг през настоящия сезон и е започнал търсенето на нов клуб, където ще получава повече шансове за изява.

Под ръководството на нидерландския специалист, Еланга има записани само в 497 минути игра през този сезон, разпределени в 15 мача във всички турнири, в които "червените дяволи" участват.

Евертън се счита за фаворит за подписа му, според The Athletic. Отборът на Франк Лампард има намерение да го привлече под наем за пролетния дял от полусезона, а мнозина вярват, че той ще пасне идеално на стила на игра на английския специалист.

Еланга се включва най-често от пейката и в момента прибира по 43 хиляди паунда седмично. Тен Хаг предпочита футболисти като Маркъс Рашфорд, бразилецът Антони, Джейдън Санчо и Алехандро Гарначо пред шведското крило.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед взима трансферен провал на Челси след разочарованието с Коди Гакпо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички