Артета предостави добри новини за две от контузените звезди на Арсенал


Артета предостави добри новини за две от контузените звезди на Арсенал
Снимка: Getty Images

1544 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, сподели много добри новини за физическото състояние на две от големите си звезди, а именно, лекуващите се от травми - Томас Партей и Габриел Жезус.

Наставникът на "артилеристите" очаква Партей да бъде на разположение, когато отборът му се излезе срещу Лестър на "Кинг Пауър" в събота (25 февруари). Испанецът също така отбеляза, че възстановяването на Жесус върви добре и се надява той да се върне скоро на терена.

"Няма много промени. Очевидно има въпросителна за Томас. Той не е тренирал много, но изглежда, че може да е на разположение, така че ще видим как ще се представи на тренировките преди мача. Той е наистина важен играч за нас, който ни липсваше в последните няколко мача, но се надяваме, че ще бъде на линия за Лестър", каза Артета на пресконференция.

"Габриел напредва много добре, тренира все повече и повече на терена. Няма същата болка в коляното, което е добър знак. Искаме да го върнем възможно най-бързо, но спазваме максимално сроковете, които сме получили от лекарите и специалистите", добави испанецът за своята деветка.

Арсенал ще излезе в събота срещу Лестър и ще се надява да грабне трите точки, за да може да дръпне със 7 пункта пред втория Манчестър Сити.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жоржиньо разкри защо е избрал да премине в Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички