"Вкарва ни в друго измерение"! Звездата на Арсенал Арън Рамсдейл се възхити на свой съотборник


"Вкарва ни в друго измерение"! Звездата на Арсенал Арън Рамсдейл се възхити на свой съотборник
Снимка: Getty Images

2400 0

Звездата на Арсенал - Арън Рамсдейл, заяви, че цялостното поведение на отбора претърпява промяна, когато Олександър Зинченко стъпи на терена. Вратарят на "артилеристите" изрази възхищението си от новия си съотборник, който е част от тима от миналото лято. 

Грандът от Лондон заплати 32 млн. паунда, за да привлече полузащитника от Манчестър Сити. Той от своя страна веднага се вписа в състава и желания начин на игра от Микел Артета. Той играе важна роля в страхотното представяне на "топчиите" през сезона. В последния мач, срещу Астън Вила, халфът вкара за 2:2, след което последва пълен обрат.

"Той вкарва отбора в напълно различно измерение. Позволява ни да играем по начина, който искаме. Да, бил е и го е правил и преди. Печелил е 4 от 5 пъти Висшата лига, така че знае какво се изисква, за да успееш. Беше брилянтен, виждате страстта, която притежава. Тук е само от няколко месеца, но играе важна роля в състава ни", коментира Рамсдейл пред "Viaplay" след двубоя.

Въпреки че Зинченко е типичен ляв краен защитник, той често бива използван в средата на игрището, където се справя безупречно. С новата си роля под ръководството на Артета той "блести" и безспорно прави "артилеристите" страшилище за всеки съперник.

Ето коя легенда на английския футбол пък похвали Рамсдейл за изявите му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички