Звезден играч на Арсенал пред трансфер в пряк конкурент за топ 4 във Висшата лига


Звезден играч на Арсенал пред трансфер в пряк конкурент за топ 4 във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1670 0

Звездата на Арсенал - Киърън Тиърни, обмисля да напусне клуба, тъй като е длъжен да се бори за игрово време под ръководството на Микел Артета. Шотландският национал има 16 мача във Висшата лига през този сезон, но само в четири излезе като титуляр, като Александър Зинченко е предпочитаният вариант за левия бек.

Тиърни е наясно, че други клубове от Висшата лига следят ситуацията с него, като Нюкасъл изглежда е "запален" по защитника. Тимът на Еди Хау може да предложи около £30 милиона за 25-годишния играч, който се присъедини към "артилеристите" през 2019 година, твърди talkSPORT.

Позицията на левия бек е проблемна зона за Арсенал през последните години, като клубът се бори да намери постоянен и стабилен защитник за тази позиция. Напускането на Тиърни би било сериозен удар за "топчиите", които разчитаха на неговата агресивна игра в защита и атакуващата заплаха, която той представлява.

Въпреки това, тъй като се съобщава, че Нюкасъл се интересува от защитника, Тиърни може да се озове на "Сейнт Джеймсис Парк", където ще получи възможността да играе по-редовно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жоржиньо "жегна" Челси и посочи защо избра да продължи в Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички