Арсенал взима Юлиан Брандт, още двама са в радара на "топчиите"


Арсенал взима Юлиан Брандт, още двама са в радара на "топчиите"
Снимка: Getty Images/Guliver

1297 0

Арсенал вече „обмисля“ потенциалното идване на Юлиан Брандт в съблекалнята, съобщава The Athletic. „Топчиите“ са свързвани с германския национал, след като техническият директор Еду призна, че тимът се нуждае от повече креативност в състава на Микел Артета. Освен Брандт се споменават имената и на Хусем Ауар и Емилиано Буендия.

„Знаем, че скаутите на Арсенал вече направиха няколко важни хода и клубът също дискутира идването му в съблекалнята. Знаем още, че той има връзки в клуба – треньорът на младежите Пер Мертезакер има същите агенти като неговите, и той е леко изкушен от възможността да заиграе във Висшата лига.

Мога да си представя, че подобен трансфер е напълно възможен. Дали ще се стигне до сделка е рано е да се каже – януарският трансферен прозорец е по-кратък, така че може Брандт да пристигне на „Емиратс“ през лятото“, сподели журналистът от Bild Кристиан Фалк.

„Артилеристите“ гостуват на закъсалия Уест Бромич Албиън в събота от 22:00 часа българско време в търсене на трети пореден успех във Висшата лига. А кога Арсенал ще вземе решение за бъдещето на Месут Йозил - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички