Артета посочи кога Арсенал ще реши бъдещето на Йозил


Артета посочи кога Арсенал ще реши бъдещето на Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

1057 0

Арсенал ще реши бъдещето на германския плеймейкър Месут Йозил в края на зимния трансферен прозорец. Това разкри мениджърът на "артилеристите" Микел Артета. "Топчиите" ще дадат няколко свои играчи под наем през януари в опит да съкратят състава, повдигайки възможността Йозил да бъде регистриран за втората половина от сезона.

Запитан за евентуалното завръщане на 32-годишния германец, Артета сподели пред журналисти: "Ще видим какво ще се случи през трансферния прозорец и ще вземем решение в края".

Той добави, че клубът няма да прекратява договори на играчи, които не влизат в плановете му. "Трябва да уважаваме контрактите на футболистите. Това, което можем да направим, е просто да бъдем открити с тях, да им кажем намеренията си, ролята, която имат в отбора и защо тя е такава. Те имат право да вземат решение, защото са на договор при нас. Някои биха искали да напуснат, защото не играят достатъчно, а други да останат. Това не е нещо, което можем да решим сами“, добави испанецът. А ето каква трябва да е съдбата на Йозил, ако зависи от играчите на Арсенал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички