Гранд от Висшата лига взима свободния агент Диего Коща


Гранд от Висшата лига взима свободния агент Диего Коща
Снимка: Getty Images/Guliver

2615 0

Английският гранд Арсенал може да привлече Диего Коща със свободен трансфер, твърди авторитетното испанско издание AS. Преди броени минути от щаба на Атлетико Мадрид съобщиха, че договорът на нападателя е предсрочно прекратен.

Това означава, че от 1 януари Коща може да си търси нов клуб като свободен агент, а Арсенал изглежда като фаворит за подписа на опитния таран. "Артилеристите" проявяваха интерес към бившия нападател на Челси още през летния трансферен прозорец, но до трансфер не се стигна.

Мениджърът на Арсенал Микел Артета е в безизходица и се нуждае от нови играчи, които да освежат отбора му. "Червените" имат сериозни проблеми в офанзивен план, където титулярните им нападатели показват слаба форма и почти не бележат голове. 

Наскоро Артета коментира, че се чувства отговорен за случващото се в Арсенал и дори имал усещането, че подвежда клуба (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички