Арсенал няма спирка: Ще опита да поднови договорите на Зинченко и Уайт


Арсенал няма спирка: Ще опита да поднови договорите на Зинченко и Уайт
Снимка: Getty Images

931 0

След като подсигури с дългосрочен договор своя капитан Мартин Йодегор, Арсенал насочи вниманието си към удължаването на контрактите на двама ключови защитници: Бен Уайт и Александър Зинченко.

Артета има големи планове

Според "Football Insider", Микел Артета възнамерява да запази Зинченко като в сърцето на защитата си, след като наскоро се възстанови от контузия в началото на сезона, 26-годишният украинец вече има пет мача за "артилеристите" този сезон.

Трансферът му от Манчестър Сити миналото лято струваше 32 милиона паунда на "топчиите" и той бързо се утвърди като жизненоважна част в структурата на Микел Артета. С 33 изяви през сезон 2022/23 г., Зинченко даде убедителни аргументи, че е заслужил нов договор.

Появата на Бен Уайт като многофункционален десен бек не остана незабелязана от йерархията на "Емирейтс". Уайт се присъедини в Северен Лондон от Бърнли за 60 милиона през 2021 година, а настоящият договор на бранителя е до юни 2026 година.

Неговата впечатляваща форма и адаптация на терена са го поставили в страхотна позиция за подновяване на договора му в близкото бъдеще.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси посочи за кой мач съжалява най-много в своята кариера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички