Бербатов похвали Тотнъм и даде прогноза за дерби: Колкото и да ти спира сърцето, феновете живеят за моменти като този


Бербатов похвали Тотнъм и даде прогноза за дерби: Колкото и да ти спира сърцето, феновете живеят за моменти като този
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1403 0

Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов твърди, че е бил оставен "да се кълне" в бившия си отбор, като прогнозира да продължат с победната си серия и в дербито на северен Лондон срещу Арсенал.

"Артилеристите" също се представят добре от началото на сезона с четири победи от пет мача досега. "Шпорите" са преродени под ръководството Анге Постекоглу, като също натрупаха четири победи, като някои от тях доста драматични и в добавеното време. Отборът направи страхотно завръщане срещу Шефилд Юнайтед, за да спечелят в добавеното време след голове на Ричарлисън и Деян Кулусевски.

Мачовете, които феновете на Тотнъм очакват

"Когато гледах мача срещу Шефилд Юнайтед, псувах. Мислех си "как, по дяволите, човече, как е възможно да играем толкова добре, но въпреки това да загубим?" И тогава в добавеното време "шпорите" отбелязаха два късни гола и феновете полудяха. Колкото и да ти спира сърцето, феновете живеят за моменти като този", заяви той пред "Betfair" и даде прогноза за идното дерби с Арсенал.

"Почти съм сигурен, че Анге Постекоглу ще вдигне отбора за мача. Той донесе този смел футбол, те атакуват до последната минута. Ще знае, че Арсенал е там за победа и съм сигурен, че те ще искат мачът да дойде бързо, защото те летят в момента".

"Лесно мога да кажа, че Тотнъм ще спечели заради моето минало и всичко останало, но не можем да подценим Арсенал. Победата над Евертън беше умна, може би беше скучно 1:0, но те също могат да играят футбол. Взимането на трите точки е точно това, от което се нуждае от време на време един отбор, дори и да не играе по начина, по който му се иска. Харесва ми начина, по който Артета кара отбора си да играе футбол. Тъй като този мач е на "Емирейтс", мисля, че ще завърши наравно", допълни Бербатов, който коментира и дали Бербатов се намира в криза

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички