Легенда на Арсенал отива в психиатрия заради... нападение с моторна резачка


Легенда на Арсенал отива в психиатрия заради... нападение с моторна резачка
Снимка: Getty Images

2854 0

Емблематичният за Арсенал вратар - Йенс Леман, ще бъде подложен на психиатрична оценка след странен инцидент, включващ моторна резачка и гаража на неговия съсед.

Какво се е случило?

Според "Daily Mail", прокуратурата на Мюнхен е повдигнала няколко обвинения срещу Леман, включително имуществени щети. Предварителен доклад предполага, че бившият вратар може да страда от антисоциално разстройство на личността. Състоянието се характеризира с липса на емпатия и склонност към пренебрегване на обществените норми.

Въпросният инцидент се е случил през юли миналата година (2022), когато Леман бива заснет от камери за наблюдение как се качва на гаража на своя съсед.

Мотивът на Леман е бил странен за прокуратурата - той заявява, че е имал за цел да премахне "препятствие" пред гледката си към езерото Щарнберг в Бавария. Въпреки че причините може да се смятат за странни от мнозина, те са породили сериозни правни и медицински въпроси.

Припомняме, че бившият вратар заемаше централно място в кампанията "Непобедимите" на отбора от сезон 2003/04 г. Именно заради това германският страж е икона в историята на Арсенал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш отбор на Бербатов припомни велик негов гол под съпровода на... Азис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички