"Открих място, което чувствам като дом": Арсенал официално преподписа с Йодегор


"Открих място, което чувствам като дом": Арсенал официално преподписа с Йодегор
Снимка: Getty Images

692 0

Арсенал обяви официално, че удължава договора на своя капитан Мартин Йодегор, без да поясни за колко още време подписва той с гранда от Северен Лондон.

Арсенал мисли за бъдещето

Според Фабрицио Романо обаче Йодегор е парафирал контракт до края на сезон 2027/28. По този начин той се превръща в поредния млад футболист на "топчиите", който си гарантира дългосрочен престой на "Емирейтс".

"Подписването на нов договор беше наистина лесно решение за мен поради много причини. Това, което правим в момента като клуб, е специално и искам да бъда част от него. Наистина съм развълнуван за това, което предстои тук. Открих място, в което мога да се установя и което чувствам като дом", категоричен е норвежецът пред клубната медия.

Норвежкият национал започна своя четвърти сезон в Арсенал, след като първоначално се присъедини под наем от Реал Мадрид през януари 2021 година. Той беше обявен за "играч на сезона" от клуба през изминалата кампания, в която вкара 15 гола – всички във Висшата лига.

Йодегор се присъединява към Букайо Сака, Уилям Салиба, Рийс Нелсън, Габриел Мартинели, Аарън Рамсдейл и Габриел Магаляеш, които в последната една година удължиха официално своите договори на "Емирейтс".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал и още 2 английски гранда се борят за национал на Израел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички