Микел Артета преди Арсенал - Тотнъм: Това е най-големият ни мач за сезона


Микел Артета преди Арсенал - Тотнъм: Това е най-големият ни мач за сезона
Снимка: Getty Images

1387 0

Наставникът на Арсенал - Микел Артета, даде традиционната пресконференция преди лондонското дерби срещу Тотнъм тази неделя (24 септември). Испанският специалист заговори за важността на този мач, като засегна и други теми свързани с неговия клуб.

Коментарът на Артета

Предстоящото дерби

"Няма нужда от мотивация за тази среща, защото това е най-големият ни мач за сезона. Те имат нов мениджър, който се справя добре и промени цялостното усещане за и около клуба. Постекоглу също така въведе нов стил на игра и ние трябва да се адаптираме към него. Наистина го харесвам като специалист. Познавам негови футболисти и те говорят добре за него", сподели Артета.

Липсата на Кейн

"Тотнъм се раздели с Хари Кейн, но като цяло има много други качества в играта си, които могат да направят разликата. Хари беше специален състезател, през когото минаваше всичко. Но сега вече е различно и се вижда как други футболисти показват класата си. Ние ще се опитаме да им създадем проблеми".

Новият контракт на Йодегор

"Много се радвам за него, защото той заслужаваше това. Това е и отлична новина за Арсенал. Мартин намери място, където всички го уважават и обичат. Останалите играчи в тима оценяват неговите качества и искат да се развиват заедно с него. Като цяло през последните години ръководството направи много, за да ни подсигури постоянство".

Рая и Рамсдейл

"Грижа ме е за всеки състезател, който не играе. Но пък на мен ми е работа да взимам най-добрите за отбора решения. Не съм сигурен дали ми е лесно, когато правя такива решения, но за стомаха е трудно. Искаш да накараш футболистите, които не играят, да се чувстват желани. Засега Рамсдейл е човек, който с поведението си подкрепя всички в тима", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал се бори с два английски гранда за национал на Израел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички