Антонио Конте с призив към играчите след 1:0 срещу Фулъм, коментира и слуховете, че иска да си тръгне от Тотнъм


Антонио Конте с призив към играчите след 1:0 срещу Фулъм, коментира и слуховете, че иска да си тръгне от Тотнъм
Снимка: Getty Images

1505 0

Антонио Конте най-после имаше повод да се зарадва, след като Тотнъм се върна на победния път във Висшата лига, надделявайки над Фулъм като гост с минималното 1:0 в среща от 21-ия кръг. 

След края на мача, италианецът призова играчите си да използват този успех като отправна точка, от която да започнат да се раздават на максимум във всеки двубой, за да си гарантират място в Топ 4 и участие в груповата фаза на Шампионска лига през следващия сезон:

*В момента "шпорите" са на пето място с 36 точки - три по-малко от третия и четвъртия Нюкасъл и Манчестър Юнайтед, които обаче са с мач по-малко в актива си. 

"Нуждаехме се от едно такова солидно представяне. Футболистите имаха желание да се борят и да се държат сериозно. Тази вечер показахме, че когато играем като отбор е много трудно да се изправиш срещу нас. Победата днес трябва да послужи като отправна точка - остават ни 17 мача и трябва да дадем всичко от себе си. Трябва да се опитаме да останем в битката за Шампионска лига", заяви Конте в коментар пред "Sky Sports".

Относно непрестанните слухове, че иска да си тръгне от Северен Лондон, той отсече: "Аз съм горд да бъда треньор на Тотнъм. Имам възможност да съм начело на важен клуб - това ме прави горд и това трябва да бъде ясно на всички. Поради тази причина искам да се боря докрай с моите футболисти. Говорих с тях и те разбират, че трябва да се борим и да сме готови да страдаме. Най-важното нещо за мен в момента е да мога да работя с играчите си и да имам добри отношения с клуба".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Легенда на Юнайтед посочи четирима, заради които "проблемите на тима не са в миналото"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички