Хари Кейн е готов да подпише нова мега сделка с Тотнъм


Хари Кейн е готов да подпише нова мега сделка с Тотнъм
Снимка: GettyImages

1573 0

Хари Кейн е "отворен" за подписване на нов договор с Тотнъм. Капитанът на Англия е на път да навлезе в последната година от контракта в Северен Лондон, което породи опасения относно бъдещето му в клуба. И тревожната форма на Спърс, която в момента ги поставя в сериозна опасност да пропуснат челната четворка, едва ли ще помогне на Кейн да остане.

The Athletic твърди, че 29-годишният играч ще обмисли подписването на удължаване на договора, ако "обстоятелствата са подходящи". В доклада се казва, че съдбата на Тотнъм за остатъка от сезона може да се окаже ключова за решението на Кейн. Въпреки неотдавнашните си трудности отборът на Антонио Конте е пети в лигата. 

Тотнъм също са в елиминационните фази на Шампионската лига и се изправят срещу Престън в четвъртия кръг на ФА Къп следващия уикенд. Ако Спърс не успеят да убедят Кейн да остане, те ще бъдат изправени пред огромно решение това лято.

В края на сезона нападателят ще бъде в последната година от договора си и следователно Тотнъм може да бъде принуден да продаде или рискува да го загуби на безценица през 2024 г.

Въпреки несигурната ситуация на Кейн, формата му пред вратата този сезон е впечатляваща. Той отбеляза 15 гола във Висшата лига, което е най-доброто му завръщане на този етап от сезона. Кейн също отбеляза две попадения в други състезания, като общият му резултат достигна 17 гола в 28 мача.

Освен договорът на Кейн, има още един, който изтича в края на сезона и изглежда, че няма да бъде подновен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички