Кийн посочи четирима от Юнайтед, заради които "проблемите на тима не са в миналото"


Кийн посочи четирима от Юнайтед, заради които "проблемите на тима не са в миналото"
Снимка: Getty Images

7818 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, не смята, че проблемите на "червените дяволи" са останали в миналото. Част от тях са се проявили в двубоя срещу Арсенал, завършил 3:2 в полза на "артилерисите", смята той. Отборът на Ерик Тен Хаг е четвърти в таблицата и са на 11 точки зад лидера Арсенал, който е и с мач по-малко.

"Юнайтед постигна напредък, но в края на мача виждам Люк Шоу все още като ляв бек – има много въпроси около него.  Уан-Бисака, Фред, Мактоминей - сякаш Манчестър Юнайтед не се е отдалечил от проблемите в миналото.

Не ги обвинявам, тъй като това беше труден мач и отдавам заслуженото на Арсенал. Това беше проверка на реалността, да види къде се намира отборът. Все още мисля, че Юнайтед е с къса скамейла. Липсваха играчи, но отбор като Юнайтед трябва да може да се справи с това", заяви Кийн пред Sky Sports.

„После, когато нещата станаха трудни, гледаш какво има на резервната скамейка и нещата не изглеждаха добре. За всичките пари, които Юнайтед похарчи, те все още не разполагат с достатъчно играчи. Мисля, че са сигурни за челната четворка, може би ще спечелят купа, но от гледна точка да се състезаваме за титли в лигата, има начин какво да се подобри", допълни легендарният капитан на "червените дяволи".

А какво в отбора трябва да се промени според Ерик Тен Хаг  - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички