Трите близки смърти около Конте го тласкат към раздяла с Тотнъм?


Трите близки смърти около Конте го тласкат към раздяла с Тотнъм?
Снимка: Getty Images

1389 0

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте намекна, че ще напусне клуба, а причина за това е смъртта на трима негови близки приятели. Италианецът още не е удължил изтичащия си в края на сезона договор с "шпорите" и той вече има още един повод да не го прави.

През октомври Конте се сбогува със своя треньор по физическа подготовка Джампиеро Вентроне, през декември изпрати известния треньор в Серия А - Синиша Михайлович, а през януари почина бившият му съотборник в нацоналния отбор Джанлука Виали.

И тримата бяха близки приятели на мениджъра и тяхната смърт го е накарала да осъзнае, че трябва да отдели повече време на семейството си и на самия себе си.

"Несъмнено това е труден сезон от лична гледна точка. Защото за толкова кратко време загубих трима души, които познавах много добре: Джампиеро Вентроне, после Синиша и сега Джанлука. Не беше лесно.

Няма съмнение, че когато възникне такава ситуация, тя ви навежда на важни мисли. Че обръщаме толкова много внимание на работата си и забравяме за семейството, забравяме, че трябва да отделяме повече време на себе си.

Този сезон е най-трудният за мен от лична гледна точка. Несъмненое, този сезон ме навежда на важни мисли по повод на моето бъдеще", заяви Конте, цитиран от "Sky Sports". А ето какво общо между тези смърти намери Дино Баджо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички