Английски национал взима хапчета за сън и ги смесва с... водка


Английски национал взима хапчета за сън и ги смесва с... водка
Снимка: Getty Images/Guliver

1669 0

Национал на Англия и играч в английската Висша лига е пристрастен към хапчета за сън и дори ги смесва с алкохол по време на пртита. За това информира британското издание "Сън". Името на футболиста не е назовано, но се споделят тревожни подробности.

Звездата е започнала да си купува "Зопиклон" - хапчета, които се използват срещу амнезия. Той се снабдява с тях от черния пазар. Играчът минава през допинговите проверки, тъй като "Зопиклон" е от Клас С и не е в листа със забранените.

"Не можех да повярвам, оказа се, че се отнася за мой приятел, който ми е съотборник. Каза ми, че заради това има проблеми в момента. Пристрастен е към хапчетата. Съотборниците и приятелите му са много разтревожени. Това тотално влияе на представянето му.

Той държи хапчетата си в чантичката си, заедно с водата за уста. Шефовете на клуба не знаят нищо" - споделя източник на изданието. Самата комбинация между тези хапчета и алкохол е много опасна и може да се окаже фатална при по-голяма доза.

"Той си мисли, че е умен, защото тези хапчета не излизат при допинговите тестове. Смесването на "Зопиклон" и алкохол му действа като наркотик. Чувства се добре за известно време. Но на следващия ден е летаргичен и не може да се представя на най-добро ниво.

Взима таблетките всеки ден. Не се намира в добра ситуация. Хапчетата са пристрастяващи и докторите не предписват много наведнъж. Но футболистът лесно стига до тях чрез черния пазар. Има много опции пред него. Неговите приятели и съотборници знаят всичко за това. Той е в дупка.

Другите играчи вярват, че той захвърля кариерата си и сериозно бърка живота си. Съжаляват го, но той трябва сам да се съвземе. Той е звезда с милиони, която е в опасност да захвърли всичко" - допълва още източникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички