От Манчестър Сити откровено: преговарят ли с Лео Меси?


От Манчестър Сити откровено: преговарят ли с Лео Меси?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1242 0

От Манчестър Сити заявиха за Sky Sports, че не са се опитвали да привлекат Лионел Меси, независимо от факта, че нападателят на Барселона навлиза в последните месеци от договора си с каталунците. Говорител на „гражданите“ сподели, че не е имало оферти нито през лятото, нито тази зима. Не е имало и разговори.

Припомняме, че Меси подаде бюрофакс с желание за напускане миналото лято след разочароваща кампания с Барса. Впоследствие обаче аржентинецът пожела да остане на „Камп Ноу“ за още един сезон, тъй като не искаше да влиза в съдебни битки с клуба.

Звездата на каталунците бе обект на интерес и от Пари Сен Жермен, които заедно с Манчестър Сити могат да опитат да го привлекат със свободен трансфер това лято. Към напускане на "Камп ноу" Меси може да го тласне и фактът, че претърпя поредно разочарование след тежкото поражение у дома от ПСЖ с 1:4 в първи осминафинал от Шампионска лига. Това до известна степен означава ранно отпадането от турнира за "блаугранас". А защо Фабио Капело е уверен, че Меси няма да отиде в ПСЖ вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички