Английски журналист защити Кристиано Роналдо и нападна Ерик тен Хаг


Английски журналист защити Кристиано Роналдо и нападна Ерик тен Хаг
Снимка: Getty Images

1993 0

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, си спечели критиките на футболните фенове, когато си тръгна безцеремонно от стадиона, преди да е приключила срещата между "червените дяволи" и Тотнъм вчера (19 октомври).

"Дяволите" грабнаха трите точки, налагайки се с 2:0 над своя лондонски съперник, но победата остана на заден план след стореното от Роналдо.

Един от най-големите и страстни защитници на португалеца - журналистът Пиърс Морган, не го разочарова и този път, заявявайки, че Ерик тен Хаг "унижава" Кристиано по брутален начин.

"Начинът, по който Тен Хаг иска да унижи Кристиано, е жалък. Оставянето на най-великия футболист в света на пейката, карайки го многократно да загрява, след което дори да не го използва като резерва, е просто потресаващо неуважение към голмайстора на Юнайтед през миналия сезон", написа Морган в своя официален Twitter акаунт.

Роналдо, който вкара 24 гола в 38 мача за Манчестър Юнайтед през миналия сезон, отбеляза само два пъти в 12 мача през настоящия. Изненадващото, шест от осемте му участия във Висшата лига са влезли от пейката, може би заради това и Морган негодува.

Целият футболен свят очаква с нетърпение кога ще бъде разрешена тази сага с Кристиано Роналдо. Неотдавна се появиха информации, че желанието на Роналдо е да бъде продаден през зимния трансферен прозорец - предстои да разберем дали това ще се случи.

А повече за начина, по който егото на Роналдо му прави ужасна услуга, разберете в този коментар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички