Обвинение! Футболната асоциация на Англия погна Манчестър Юнайтед


Обвинение! Футболната асоциация на Англия погна Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1634 0

Манчестър Юнайтед бе обвинен от Футболната асоциация Англия в това, че не е успял да контролира футболистите си по време на нулевото равенство с Нюкасъл на „Олд Трафорд“ в неделя. Играчите на „червените дяволи“ реагираха гневно, след като главният съдия Крейг Поулсън отмени гол на Кристиано Роналдо.

Португалската суперзвезда премина покрай стража на „свраките“ Ник Поуп и вкара в опразнената врата, смятайки, че Фабиан Шер е изпълнил свободен удар, връщайки топката към съотборника си. Реферът Поулсън отмени попадението и показа жълт картон на Роналдо за гневната му реакция на съдийското отсъждане. Сега срещу Юнайтед беше повдигнато обвинение за инцидента.

Манчестър Юнайтед е обвинен в нарушение на правило E20.1 на ФА след мача от Висшата лига срещу Нюкасъл Юнайтед в неделя. Счита се, че Манчестър Юнайтед не е успял да гарантира на играчите си нормално поведение по време на 49-та минута на тази среща, и клубът има време до четвъртък за отговор“, се казва в изявлението на ФА.

Мениджърът на манчестърци Ерик тен Хаг отиде да поиска обяснение от Поулсън след последния съдийски сигнал и каза пред журналистите след мача: „Нямам коментар. Всички видяха какво стана“.

А ето за коя звезда „червените дяволи“ ще влязат в трансферна война с други европейски колоси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички