Ерик тен Хаг похвали Бруно Фернандеш: Той играе огромна роля за Манчестър Юнайтед


Ерик тен Хаг похвали Бруно Фернандеш: Той играе огромна роля за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1945 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде традиционната пресконференция преди сблъсъка на "червените дяволи" с Тотнъм тази вечер (19 октомври). Нидерландският специалист похвали доста своята звезда - Бруно Фернандеш, заявявайки, че е много важен за тима от "Олд Трафорд".

Липсата на голове и асистенции

Бруно Фернандеш не успява да впечатли този сезон откъм отбелязани голове и асистенции. В 13 мача за английския гранд във всички турнири той има едва едно попадение и е подал за още едно такова. Тен Хаг обаче вярва, че най-доброто е пред португалеца.

"Мисля, че Бруно играе много добре този сезон като цяло. Аз лично  виждам, че той само и единствено може да се подобрява и да произведе повече голове и асистенции", каза Тен Хаг.

Важността на бруно Фернандеш за "дяволите"

"Той играе огромна роля за Манчестър Юнайтед в много моменти от играта - в изграждането на атаки, креативност, движение, но също и в преходите, особено в защитните такива. Там той е страхотен и върши наистина добра работа, така че съм наистина доволен от представянето му до момента", каза още нидерландският специалист.

Мнозина споделят мнението на нидерландеца и вярват, че най-доброто пред Бруно тепърва предстои. Португалецът се превърна в ключова фигура на "Олд Трафорд" още с идването си и е важна част от селекциите на всеки един мениджър, за когото е играл.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сър Алекс Фъргюсън награди две от най-големите звезди на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички