Атака и нова информация след провокативното действие на Роналдо (СНИМКА)


Атака и нова информация след провокативното действие на Роналдо (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

2379 0

Кристиано Роналдо отново попадна под светлините на прожекторите, след като Манчестър Юнайтед се наложи над Тотнъм с 2:0, а португалецът остана резерва по време на целия двубой. Това обаче не му попречи да "блесне" с провокативно действие, което "събуди" лавина от негативни коментари по негов адрес.

Какво направи Роналдо срещу Тотнъм

Португалецът не получи доверие от мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг в дербито с "шпорите", които се превърнаха в един от големите конкуренти за титлата от елита на Острова след силното си начало на сезона.

Той остана със статута на резервен вариант през цялото време, а португалецът дори не остана за последния съдийски сигнал, ознаменувал десета победа за Юнайтед за кампанията. 

Легендата на световния футбол се разходи около центъра на терена в 87-мата минута, когато Тен Хаг направи последните си смени в срещата - пусна в игра Ериксен и Еланга на мястото на Санчо и Каземиро, а секунди по-късно се запъти посока съблекалните на "Олд Трафорд".

Роналдо е напуснал "Олд Трафорд"?

Часове след края на двубоя се оказва, че португалецът не се е прибрал в съблекалнята на "червените дяволи", а директно е напуснал "Театъра на мечтите". Такава теория споделя Лори Уитуел, който е журналист на The Athletic и е чудесно запознат със случващото се на "Олд Трафорд".

Великобританецът дори разкрива, че липсата на португалеца не е оказала влияние в съблекалнята, тъй като играчите са празнували ценния успех над Тотнъм. 

Негативните коментари, събудени от действията на Роналдо

Хиляди по света "осъдиха" действията на суперзвездата, но от трибуната на Sky Sports го стори и Дани Милс. Бившият английски национал се изказа остро по адрес на Роналдо и не му спести нищо след своеволията. 

"Това е егоистично от негова страна. Той много добре знае, че всички ще го видят. Всички знаете каква е ситуацията на "Олд Трафорд". Трябва да вървите по цялата тъчлиния, за да се приберете в съблекалнята, а не просто да се промъкнете посредата. Той знае, че всички ще го гледат. Съжалявам за Юнатйед и за Тен Хаг, защото постигнаха изключителен резултат срещу топ отбор, а сега всички ще говорят за Роналдо", обясни Милс след последния съдийски сигнал.

"Това е абсолютен позор! Невероятно неуважение към отбора, към мениджъра и феновете. Те печелеха с 2:0, от какво е недоволен? Донякъде бих го разбрал, ако Юнайтед губеше в резултата, но пак нямаше да бъде правилно. Той определено си мисли, че е по-голям от клуба", добави Милс след действията на Роналдо.

Вижте как коментира случая и Ерик тен Хаг, която говори след успеха на Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички