Алекс Окслейд-Чембърлейн близо до завръщане в игра за Ливърпул


Алекс Окслейд-Чембърлейн близо до завръщане в игра за Ливърпул
Снимка: Getty Images

1921 0

Един от важните за Ливърпул футболисти - Алекс Окслейд-Чембърлейн, може много скоро да се завърне в игра за своя тим. Това бе потвърдено от мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп преди победата на отбора му срещу Уест Хям в сряда (19 октомври).

Какво се случва с Окслейд - Чембърлейн?

Британецът получи сериозна травма в сухожилието по време на предсезонната подготовка на отбора през юли и оттогава не е записвал минути за мърсисайдци.

"Окслейд се приближава до завръщане. Вчера направи тренировка с основния състав, но това изисква време. Той беше извън игра известно време и сега трябва да сме сигурни, че той е готов на 100%, преди да излезе на терена", каза Клоп.

Проблемите в полузащитата на Клоп

Главоболията на Клоп обаче не приключват с контузията на Окс. Футболисти като Наби Кейта, Тиаго Алкантара и Къртис Джоунс пропуснаха сериозен период от време поради травми. Именно заради това тази част от играта се оказа най-проблемна за състава на германския специалист.

В самия край на трансферния прозорец бе привлечен Артур Мело под наем от Ювентус, но той не успя да впечатли, а и на всичкото отгоре също получи контузия. 

Определено управата на "Анфийлд" трябва да разгледа детайлно този проблем. Феновете на мърсисайдци са гладни за успехи и надали ще ѝ простят, ако тя не успее да задоволи нуждите на своя именит мениджър, който също има огромни амбиции за бъдещето.

Докато в Ливърпул се опитват да разрешат този проблем, легенда на Арсенал си позволи да разкритикува една от звездите на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички