Опандизват бивш футболист на Ливърпул за 6 години поради измама


Опандизват бивш футболист на Ливърпул за 6 години поради измама
Снимка: iStock

1500 0

Бившият футболист на Ливърпул - Лейтън Максуел, е бил арестуван и ще прекара 6 години в затвора поради участие в престъпна група, занимаваща се с наркотици, предаде "The Daily Mail".

Уелсецът, произлязъл от школата на Ливърпул, е укривал незаконните вещества на организирана престъпна група в своя дом в Кардиф. Той е бил един от осемте души, осъдени на общо 80 години заедно с други членове на бандата.

Съдът в Кардиф също така е разбрал, че на Максуел му е било плащало 500 паунда месечно, за да укрива наркотичните вещества. Арестите са били част от операция "Венетик", чиято основна цел е изчистването на дрога от улиците в Обединеното кралство.

Самият Максуел е играл редом до Стивън Джерард и Джейми Карагър в академията на мърсисайдци. Той бива промотиран до основния състав на отбора през 1999 година и стои там до 2001, но изиграва само един-единствен мач. Бившият футболист така и не успява да се изкачи във футболната пирамида, като следват редица периоди в тимове от долните дивизии на Англия и Уелс.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Неймар хвърли вината върху баща си за трансфера му в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички