Ливърпул взима Уилфред Заха от Кристъл Палас безплатно


Ливърпул взима Уилфред Заха от Кристъл Палас безплатно
Снимка: Getty Images

1905 0

Отборът на Ливърпул проявява сериозен интерес към нападателя на Кристъл Палас - Уилфред Заха, и ще направи всичко възможно да го привлече като свободен агент след края на сезона, когато изтече договорът му с лондончани, твърди "Fichajes".

Според изданието на "Анфийлд" вече мислят как ще изглежда съставът им през следващия сезон 2023/24. Водещите фактори в йерархията на тима смятат, че придобивката на Заха ще донесе повече свежест в селекцията на Юрген Клоп.

Интересът към Заха е сериозен още открай време. Не само от страна на Ливърпул, но и от други английски грандове като Арсенал и Челси. "Топчиите" вече няколко лета се опитват да привлекат британеца, но така и не им се получава.

Мнозина твърдят, че нападението на мърсисайдци ще изглежда още по-страховито с Уилфред Заха. Класата на футболиста, заедно с тази на Мохамед Салах и останалите играчи на Ливърпул в предни позиции, може да създаде страшно много проблеми на противниковите отбори. 

Докато в Ливърпул се радват на факта, че могат да се подсилят с елитен футболист, то една от звездите на отбора страда, и то доста...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички