Ван Дайк нарече Нунес "съвременен нападател" и направи любопитен коментар за обучението му


Ван Дайк нарече Нунес "съвременен нападател" и направи любопитен коментар за обучението му
Снимка: Getty Images

1956 0

Бранителят от световно ниво на Ливърпул - Върджил ван Дайк, говори след изстраданата победа над Уест Хям. Мърсисайдци се наложиха с 1:0 над столичани в среща от 12-тия кръг на Висшата лига. В герой за "червените" се превърна новото попълнение - Дарвин Нунес, който бе точен след повече от 20 минути игра. 

Мнението на Ван Дайк за Дарвин Нунес

31-годишният Ван Дайк коментира представянето на голмайстора, който към момента още се адаптира към ситуацията на "Анфийлд", тъй като уругваецът бе привлечен от Бенфика през лятото. 

"Мисля, че той разполага с голям потенциал. Той е още млад и се учи, учи как да играе и учи английски. Той е съвременен нападател, който създава много проблеми на защитниците", обясни Ван Дайк пред BBC.

Победата над Уест Хям през погледа на Ван Дайк

"Спечелихме, това е най-важното. Хубаво е, че победихте с чиста мрежа, въпреки че пуснаха цели четирима нападатели. Трябваше да се защитаваме и отново, както и в предишния мач, го направихме по възможно най-добрия начин", допълни Ван Дайк пред английските медии.

Победата бе ценна за мърсисайдци, които съумяха да се изкачат до 7-мо място във временното класиране на Висшата лига с 16 точки от 10 мача, докато Уест Хям е 13-и с 11 пункта от 11 срещи.

Ето как се разви двубоят между Ливърпул и Уест Хям!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички