"Ако Нунес бе стрелял по Тупак, щеше още да е жив": Дарвин с нов комичен пропуск в Ливърпул (ВИДЕО)


"Ако Нунес бе стрелял по Тупак, щеше още да е жив": Дарвин с нов комичен пропуск в Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2447 0

Да водиш атаката на Ливърпул не е лесна задача - особено ако си в първия си сезон на "Анфийлд", клубът е в криза, а за теб са били платени 85 милиона паунда. Първите дни на Дарвин Нунес в Мърсисайд определено не минават гладко, а те са болезнени и за феновете на отбора, които почти във всеки мач го виждат да изпуска чисти положения за гол.

Не бе по-различен и двубоят срещу Лийдс, който Ливърпул кошмарно загуби след късно инкасиран гол на "Анфийлд". До това попадение обаче можеше въобще да не се стига, ако Дарвин Нунес бе отбелязал поне в една от двете си чисти ситуации за гол, които имаше пред себе си. А и ако не беше фрапантната грешка на отбраната на Ливърпул (ВИДЕО)...

Но да се върнем на 85-милионния Нунес, който в 32-ата минута, при резултат 1:1, бе задължен да вкара втори гол във вратата на Лийдс. Трент Александър-Арнолд му осигури прекрасен пас зад отбраната на гостите, който постави Нунес сам срещу вратаря. Уругваецът няколко секунди се чудеше как да подходи - дали да стреля директно, или да залъгва вратаря.

Кошмарният пропуск на Дарвин Нунес в Шампионска лига (ВИДЕО)

И докато се чудеше какво да прави, Илан Мелие, който направи феноменален мач на "Анфийлд", скъси дистанцията до него и успя да му избие топката. Нунес определено трябваше да стреля още с първото си докосване, а в социалните мрежи се шегуват, че ако уругваецът бе стрелял по рапъра Тупак Шакур, то той най-вероятно днес щеше да е жив и на 51 години.

Вторият сериозен пропуск на Дарвин Нунес в мача дойде през второто полувреме, когато отново бе изведен сам срещу вратаря от Мохамед Салах, но нападателят не успя да пусне топката покрай Мелие, а стреля право в него, пропилявайки страхотен шанс да изведе отбора си напред в резултата.

След трудното си начало в Ливърпул Дарвин Нунес получи безценен съвет от сънародника си Луис Суарес - "слушай ме, аз съм идиот!" (подробности четете в линка).

Video edited on Kapwing

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички