"Слушай ме, аз съм идиот" - безценният съвет на Луис Суарес към Дарвин Нунес


"Слушай ме, аз съм идиот" - безценният съвет на Луис Суарес към Дарвин Нунес
Снимка: Getty Images/Guliver

11291 0

Звездата на Ливърпул - Дарвин Нунес, даде много интересно интервю пред ESPN, в което разказа, че неговият легендарен сънародник - Луис Суарес, му е дал съвет, който младокът ще помни дълго.

Нунес си спомни за червения картон, който получи преди два месеца срещу Кристъл Палас, признавайки, че това е бил лош за кариерата му момент. Веднага след това Луис Суарес го е потърсил и му е дал този важен съвет.

"Луис се свърза с мен веднага след мача с Кристъл Палас. Не всеки е способен на такъв жест, не на всеки му пука за теб. Луис обаче е мой идол, той ми служи за пример и винаги ще съм му благодарен", разкри Нунес.

"Той ми каза, че във Висшата лига всеки ще се опита да влезе под кожата ми и да ме изнерви, че не трябва да обръщам внимание на тези провокации. "Слушай ме, аз съм идиот" точно такива му бяха думите", каза още уругваецът, подхилквайки се.

Определено има защо Нунес да слуша Суарес - вторият е бил в не една или две ситуации, в които е бил част от разправии, спорове или запазената му марка - ухапвания. Едно обаче е сигурно - Дарвин има учител, който ще се старае младокът да не допуска същите грешки.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кошмарният пропуск на Дарвин Нунес срещу Аякс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички