Internet Explorer? Дарвин Нунес бе ударен и се хвърли 3 секунди по-късно (ВИДЕО)


Internet Explorer? Дарвин Нунес бе ударен и се хвърли 3 секунди по-късно (ВИДЕО)
Снимка: Колаж на SportLive.bg

3748 0

Новото бижу на Ливърпул Дарвин Нунес изигра важна роля при победата на мърсисайдци над Аякс с 0:3 като гост в пети мач от груповата фаза на Шампионска лига. Нунес отбеляза втория гол в срещата, който прекърши амбициите на амстердамци и в крайна сметка класира "червените" за 1/8-финалите.

Нунес вкара в началото на второто полувреме с глава. Преди да се стигне до гола обаче Нунес не направи особено добро впечатление с изявите си през първите 45 минути. В края на полувремето Нунес изпусна да вкара на празна врата при куриозен пропуск (ВИДЕО), а това не бе всичко.

Закъснялото падане на Дарвин Нунес

В хода на първото полувреме Нунес загуби единоборство срещу бранителя Калвин Баси, който след това се опита с тяло да гардира топката. В един момент, волно или неволно, Баси удари Нунес през лицето, но ударът с нищо не повлия на уругваеца.

Три секунди по-късно обаче Нунес реши, че го е заболяло от удара и се хвърли симулативно на тревата в опит да изпроси нарушение, а вероятно и червен картон на опонента си за удар без топка. Съдията обаче не остана трогнат от падането на Нунес, а Баси веднага се опита да разбере какво е станало и защо съперникът му е на тревата.

Дарвин Нунес със симулацията на годината?

В социалните мрежи пък се шегуват, че реакцията на Нунес е като браузъра Internet Explorer, на който се носи славата, че зарежда по-бавно. Други потребители пък смятат, че Нунес заслужава награда за симулацията, която може да се мери само със симулациите на друг южноамерикански футболист - Неймар. В случая обаче удар действително имаше, макар и Нунес да не падна заради него.

Припомняме, че в началото на сезона Дарвин Нунес получи червен картон в дебюта си на "Анфийлд", когато си изпусна нервите и удари противник без топка, но тогава ситуацията бе много по-различна от тази в двубоя срещу Аякс.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички