Клоп: Много отбори се борят за титлата, но ние не сме сред тях


Клоп: Много отбори се борят за титлата, но ние не сме сред тях
Снимка: Getty Images

1693 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори преди предстоящия двубой на мърсисайдци срещу Лийдс в събота вечер. Двата тима ще се изправят един срещу друг в среща от 14-тия кръг на Висшата лига, а специалистът коментира най-актуалните теми около отбора. 

Специалистът се върна назад във времето до последния шампионатен двубой на "червените" през миналия уикенд, когато отстъпиха изненадващо при домакинството си на Нотингам Форест с 1:0. Той е на мнение, че отборът му се е нуждаел от задължителна победа във въпросната среща:

"Не мисля, че трябва да печелиш мачове само, когато си изключителен. Ние не бяхме такива във Форест, но трябваше да спечелим. Вероятно ще се наложи да изградим отбор за утре, който да играе в различна схема от тази до момента".

"Очаквам Джордан Хендерсън да е възстановен за утрешния мач. Тиаго също ще се завърне. Това обаче не важи за Наби Кейта, а Матип също остава извън вариантите към този момент. Не е нужно да питате за Диого или Луис известно време", заяви Клоп по адрес на контузените играчи от отбора, които сериозно затрудняват ситуацията. 

Германският специалист не подмина и темата около борбата за титлата във Висшата лига, за която бе извършена невероятна офанзива през миналата година, но през тази мърсисайци се намират на 12 точки от първия - Арсенал: 

"Манчестър Сити не е далеч пред всички, а междувременно има много тимове, които се борят за върха. Проблемът е, че ние не сме един от тях".

Вижте един от най-големите таланти на света кой е избрал между Ливърпул и Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички